Neohodnoceno

Rapid Boilies Easy Catch - Anglická jahoda (3300g | 16mm)

Můžeme doručit do:
2.12.2024
Skladem u dodavatele (>5 ks)
Kód: M-RABOEAENS3328
499 Kč
Kategorie: Trvanlivé boilies (Krmné boilies)
Hmotnost: 3,3 kg
Průměr: 16 mm
Příchuť: ANGLICKÁ JAHODA
Tyto rychle působící nástrahy fungují i při krátkých, jednodenních vycházkách. Stejně tak je můžete požít v situacích, kdy ryby nejsou příliš aktivní. Složení mixu a vysoký podíl extrudovaných složek podporuje práci ve studené vodě. Kvalitní esence a výrazné barvy zajišťují vysokou atraktivitu i bez použití boosterů. Optimální konzistence a použití R-FACTORu umožňují snadné nastražení (propíchnutí) a zároveň velkou výdrž.

V novém balení !

Anglická Jahoda

Aromaticky, barevně i chuťově výrazné boilies s přirozeně působícím jahodovým aroma. Přináší záběry velmi rychle a bez předchozího masivního vnadění. Lze jej použít celoročně. Vyvážený mix z extrudovaných složek a ptačích zobů zajišťuje dobrou práci i ve studené vodě.

RAPID NATURAL CONCEPT 

Boilies Rapid Natural Concept je vyrobeno pomocí nové výrobní technologie a zařízení, které patří mezi absolutní špičku v Evropě. Umožňuje nám sériově vyrábět boilies se stejnými parametry, strukturou a fungováním, jaké získáte při domácí ruční výrobě. Nová produkce není omezena hrubostí komponent a dovoluje i přidání opravdového ovoce, jater a dalších čerstvých surovin. Samozřejmostí je používání čerstvých vajec ve všech vyráběných řadách boilies. Konzervace a stabilizace je postavena v maximální míře na přírodních látkách a nezpůsobuje změnu aroma ani chuti kuliček. Novou generaci rozeznáte nejen podle doplňkového loga Natural Concept na sáčku, ale i podle zajímavého „naturálnějšího“ povrchu kuliček. Ty jsou nyní i těžší, hutnější a mají přesnější průměr i tvar. Přesně tak jako pečlivá domácí výroba. To znamená výrazně delší dolet a vyšší přesnost při vnadění kobrou. V neposlední řadě jistě zaznamenáte výrazně vyšší výdrž kuliček při nastražení, avšak při zachování potřebného fungování kuličky ve vodě.

Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.

Nevyplňujte toto pole: